Kantoormachines

Papiervernietigers

Iedereen heeft inmiddels gehoord van de AVG wetgeving die in Nederland geldt. Het is dus belangrijk dat documenten op een goede manier worden vernietigd. All Office Kuipers verkoopt verschillende soorten papiervernietigers en accessoires. Kies voor een AVG geschikte papiervernietiger altijd voor P3 of hoger (t/m P7). 

Printers, scanners en multifunctionals

All Office Kuipers verkoopt alle grote merken printers, kopieermachines, scanners en multifunctionele printers. Zoek bijvoorbeeld naar een laserprinter voor het hele kantoor of een handige inkjet printer voor thuis.

Rekenmachines

De ene rekenmachine is de andere niet. Gelukkig verkopen wij bij All Office Kuipers alle mogelijke rekenmachines die je kunt bedenken. Voor middelbare scholieren zijn met name de grafische rekenmachines erg belangrijk. Kijk goed of de grafische rekenmachine geschikt is voor het (eind)examen. 

Labelmakers

Voor een georganiseerde werkplek zijn labels en labelprinters uitermate geschikt. Maar natuurlijk kun je labelprinters ook heel goed thuis gebruiken om bijvoorbeeld je thuiskantoor of voorraadkast van labels te voorzien.

Let op!
De voorraad in onze webshop komt niet altijd overeen met de voorraad in onze winkel. Bel ons om er zeker van te zijn dat wij uw product in onze winkel voorradig hebben. Zo niet, dan kunnen wij het altijd voor u bestellen en leveren wij het in de meeste gevallen de eerstvolgende werkdag.