ICT en Digitaal

Bij All Office Kuipers weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om de ICT op orde te hebben. Onze samenwerking met SPOT ICT oplossingen heeft ons veel geleerd over de digitale wereld. Uiteraard zie je dat ook terug in ons assortiment ICT artikelen.

Data opslag

Hoewel wij tegenwoordig werken in de cloud is dataopslag nog altijd zeer belangrijk. Daarom koop je bij ons heel eenvoudig het beste dataopslag middel wat je op dat moment nodig hebt. Zo leveren wij USB-sticks tot 256GB en DVD’s, maar kun je bij ons net zo goed terecht voor een harde schijf, een SSD drive of geheugenkaartjes.

Ergonomie

Als je een kantoorbaan hebt en werkt achter een PC of laptop, is een goede werkhouding heel belangrijk. Ga maar eens na hoe je zit. Is je rug recht? Kijk je veel naar beneden? Kun je goed met je voeten op de grond? Als een van je antwoorden ‘nee’ is, kijk dan eens naar onze ergonomische hulpmiddelen. Denk hierbij aan monitorarmen voor je beeldscherm of een laptopstandaard.

Computer accessoires en kabels

Kabels zijn nu eenmaal nodig om je laptop of pc aan te sluiten, maar erg mooi zijn ze natuurlijk niet. Kijk daarom eens naar onze kabelmanagement oplossingen. Tevens hebben wij voor iedere poort een kabel in het assortiment. Van videokabels tot netwerkkabels. Ook voor datakabels, USB-kabels en adapters ben je bij ons aan het juiste adres.

Smartphone en tablet accessoires

Voor iedereen geldt inmiddels dat de smartphone een verlengstuk is van jezelf. Alles zit erin en er op, dus je wilt hem graag goed onderhouden. Voor de smartphone hebben wij talloze accessoires in het assortiment. Een powerbank of autolader om je telefoon over de dag op te laden. Goede headsets om muziek te luisteren. Maar ook reinigingsmiddelen om je telefoon of tablet goed schoon te maken.

Wil je graag meer informatie over ICT systemen of wil je deze optimaliseren? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Let op!
De voorraad in onze webshop komt niet altijd overeen met de voorraad in onze winkel. Bel ons om er zeker van te zijn dat wij uw product in onze winkel voorradig hebben. Zo niet, dan kunnen wij het altijd voor u bestellen en leveren wij het in de meeste gevallen de eerstvolgende werkdag.