Een Bureaustoel JOYCE koop je bij All Office Kuipers BV Een Bureaustoel JOYCE koop je bij All Office Kuipers BV Een Bureaustoel JOYCE koop je bij All Office Kuipers BV

Bureaustoel JOYCE

Productnummer: JC216
Minimum afname: 1
Prijs per:
€ 1.195,48 € 629,00 € 761,09 incl. BTW

Op voorraad

Levertijd:

Logo

Omschrijving

    Een meester in transformatie weet hoe hij kan imponeren met veelzijdigheid. Of er nu in een open kantoor of in een individueel kantoor wordt gewerkt: wanneer het erom gaat geconcentreerde werkprocessen te ondersteunen, focust JOYCE zich volledig op de mens. De flexibele bureaudraaistoel plaatst de individuele behoeftes en wensen van zijn gebruiker in het middelpunt. Welzijn is namelijk ook op de werkplek belangrijk. Alleen diegene die zich goed voelt, kan productief en met tevredenheid werken. Maak nu van uw werkplek een welzijnsplek - met JOYCE.

    De FlexGrid van JOYCEIS3 is een echte blikvanger. Het buiten- gewone design weerspiegelt de menselijke anatomie en is geïnspireerd op natuurlijke perfectie. De innovatieve lendensteun omvat twee componenten met een verschillende hardheid. Dat zorgt voor een perfecte verhouding tussen stabiliteit en flexibiliteit. De FlexGrid zorgt voor een zichtbaar dynamische ondersteuning van de rug en ontlast uw lichaam. Het kan eenvoudig in hoogte en - met een handwiel - ook in diepte worden versteld.

Specificaties

Voorraad: 2
Merk: Interstuhl